Δείτε

Ο εξοπλισμός μας

Δείτε τον εξοπλισμό μας


Chattanooga Intelect RPW – για Shockwave Therapy

Η συσκευή προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως θεραπευτική μέθοδος από κλινικούς γιατρούς που πρέπει να παρέχουν στους ασθενείς μια ισχυρή και αποδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης ενδείξεων όπως πόνος, μυοπεριτονιακά σημεία ενεργοποίησης, διαταραχές εισαγωγών τενόντων, ενεργοποίηση μυών και συνδετικού ιστού.

  • Τα κύματα ακτινικής πίεσης προσφέρουν μια μη επεμβατική λύση θεραπείας για μακροχρόνια εισαγωγή και παθολογίες μαλακών ιστών.
  • Η τοπική θεραπεία της πληγείσας περιοχής θα ενισχύσει και θα επαναφέρει το μοτίβο επούλωσης, ενώ θα μειώσει τον πόνο και θα βελτιώσει τη λειτουργία.
  • Με πολύ λίγες αρνητικές παρενέργειες, η θεραπεία κυμάτων ακτινικής πίεσης ενδείκνυται για καταστάσεις που συνήθως είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν και τώρα χρησιμοποιείται ευρέως για πολλές θεραπευτικές εφαρμογές και εφαρμογές ευεξίας.
  • Οι φυσικές επιδράσεις των κυμάτων ακτινικής πίεσης περιλαμβάνουν: μείωση του πόνου (θεωρία ελέγχου πύλης), αυξημένο μεταβολισμό, καθώς τα κρουστικά κύματα επηρεάζουν τους ιστούς σε κυτταρικό επίπεδο, αποτέλεσμα επαναγγείωσης, όπου η ανανεωμένη ροή αίματος προάγει την επούλωση και την αναγέννηση των ιστών και την ανάκτηση του μυϊκού τόνου.

HIRO 3.0 – για Hilterapia

Το Hilterapia® είναι μια θεραπευτική τεχνική που βασίζεται σε μια αποκλειστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκπομπή λέιζερ υψηλής έντασης, η οποία, ενώ λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια, σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια αποτελεσματική θεραπευτική δράση σε βάθος. Ιδανικό για την αντιμετώπιση επώδυνων παθολογιών του οστεο-μυο-τενοντικού συστήματος, τόσο επιφανειακές όσο και εν τω βάθει.

Το Hilterapia® φτάνει σε πολύ υψηλές ισχύς αιχμής (1-3 kW) με μια παλμική πηγή λέιζερ Nd:YAG (1064nm). Η υψηλή ένταση που επιτυγχάνεται (έως 15.000 W/cm2), που δεν είναι προσβάσιμη από άλλες διαθέσιμες τεχνολογίες λέιζερ, σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε αποτελεσματικά ακόμη και βαθιές χρόνιες βλάβες.

Χάρη στη σύντομη διάρκεια του παλμού και την πολύ υψηλή του ένταση, το Hilterapia® παράγει ένα σημαντικό φωτομηχανικό αποτέλεσμα εκτός από τα φωτοχημικά και φωτοθερμικά αποτελέσματα. Αυτό ενεργοποιεί μια σειρά βιολογικών σημάτων που, εκτός από την ενεργοποίηση της λεμφικής παροχέτευσης και της μικροκυκλοφορίας, προάγουν τις διαδικασίες επιδιόρθωσης και επούλωσης των ιστών.


BTL 6000 Super Inductive System Elite – για θεραπείες SIS

Το έντονο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ενεργοποιεί το δυναμικό δράσης και αποπόλωση των νεύρων, με αποτέλεσμα μυϊκές συσπάσεις.

Το Super Inductive System έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία επώδυνων νευρομυϊκών και αρθροσκελετικών παθήσεων χωρίς τη βοήθεια του χειριστή. Αυτή η ευέλικτη τεχνολογία μπορεί να καλύψει τον οξύ και χρόνιο πόνο, τη μυϊκή χαλάρωση και διέγερση, την απελευθέρωση απόφραξης των αρθρώσεων και την υποστήριξη της επούλωσης κατάγματος.

Η ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου των 2,5 Tesla πυροδοτεί ισχυρές μυϊκές συσπάσεις και συμβάλλει στη διαχείριση του πόνου. Το εύρος συχνοτήτων 1-150 Hz και μια ποικιλία διαμορφώσεων πλάτους μεγιστοποιούν τη θεραπευτική αποτελεσματικότητα.

Το Super Inductive System είναι μια διαδικασία χωρίς χειριστή που σας εξοικονομεί χρόνο, εφαρμόζεται στα ρούχα και έχει μηδενικά αναλώσιμα και αναλώσιμα. Η τεχνολογία Cool-Flow μας διασφαλίζει τη συνεχή χρήση της συσκευής στο ιατρείο σας κατά τη διαδοχική θεραπεία πολλών ασθενών.


INDIBA activ – AT7 – για θεραπείες INDIBA

Η θεραπεία INDIBA® activ βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων στα 448KHz και συνδυάζεται με πρωτόκολλα θεραπευτικών χειρισμών και κινητοποιήσεων για να προσφέρει ταχύτερη επούλωση των ιστών, μείωση του πόνου και σύντομη επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα. Η INDIBA κατέχει σημαίνουσα θέση στην παγκόσμια ιατρική καινοτομία σχετικά με την τεχνολογία ραδιοκυμάτων που έχει αναπτύξει από το 1983 και αποτελεί τον εφευρέτη της μεταφοράς ενέργειας στους βιολογικούς ιστούς με τη χρήση πυκνωτή και αντίστασης!

Χάρη στην κλινικά τεκμηριωμένη δυνατότητα της να ενεργοποιεί βιολογικούς μηχανισμούς με θερμικό και μη θερμικό τρόπο, η θεραπεία INDIBA® είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο οξύ και υποξύ στάδιο καθώς και σε χρόνιες παθολογίες στο χώρο της Αθλητιατρικής, της Φυσικοθεραπείας και της Αποκατάστασης και αποτελεί θεραπεία εκλογής για χιλιάδες επαγγελματίες αποκατάστασης.


Σύστημα Αποσυμπίεσης Triton Dts Package – για DTS therapy

Η θεραπεία αποσυμπίεσης της σπονδυλικής στήλης είναι μια μη χειρουργική, άνετη θεραπεία έλξης. Αυτή η θεραπεία μπορεί να προσφέρει ανακούφιση για πόνο στη μέση, πόνο στον αυχένα και άλλες καταστάσεις, όπως κήλη, διόγκωση δίσκων, σπονδυλική στένωση, ισχιαλγία και τσιμπημένα νεύρα. Η θεραπεία DTS τεντώνει ήπια τη σπονδυλική στήλη, ανακουφίζοντας την πίεση από τους δίσκους, τις αρθρώσεις και τους μυϊκούς ιστούς, ενώ ενισχύει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος.Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας χρήση ενός τρόπου επικοινωνίας που επιθημήτε.


Διεύθυνση

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΩΩΝ 81,
69100 Κομοτηνή, Ελλάδα


Καλέστε μας

2531 037773


Γράψτε μας

info@physioform.gr


PhysioFORM
PhysioFORM


Επικοινωνία


Καλέστε μας

2531 037773


Επισκεφθείτε μας

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΩΩΝ 81, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα


Στείλτε μας ένα email

physioform.gr@gmail.comΚοινωνικά δίκτυα


Facebook

https://www.facebook.com/physioform.gr


Instagram

https://www.instagram.com/pyhsioform.gr/
Επικοινωνία


Καλέστε μας

2531 037773


Επισκεφθείτε μας

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΩΩΝ 81, 69100 Κομοτηνή, Ελλάδα


Στείλτε μας ένα email

physioform.gr@gmail.comΚοινωνικά δίκτυα


Facebook

https://www.facebook.com/physioform.gr


Instagram

https://www.instagram.com/pyhsioform.gr/

Copyright PHYSIOform 2023. All rights reserved. Website by TMFCopyright PHYSIOform 2023. All rights reserved. Website by TMFespa logo